e Ik werk samen | TOM LEEST

Ik werk samen

 

 

de beuk

Ik ben een van de leden van De Beuk Organisatieadvies, een coöperatieve vereniging van adviseurs en trainers. We werken vanuit maatschappelijke betrokkenheid aan organisatie- en samenlevings­vraagstukken. Onder meer op gebied van medezeggenschap, organisatieverandering, participatie en lokaal bestuur. De Beuk heeft bijna 40 jaar ervaring met opdrachten voor overheden, bedrijven en NGO’s. Wij zijn meedenkers en leveren als dwarskijkers een deskundige buiten­blik. We helpen onze opdrachtgevers om actuele maatschappelijke ontwikkelingen te vertalen naar ambities en concreet gedrag. Ons uitgangspunt: iedereen die bij een vraagstuk betrokken is, ook betrekken bij de oplossing.

Samenwerkingspartners

Naast mijn betrokkenheid bij De Beuk werk ik op gebied van strategisch omgevingsmanagement ook samen met bureau WesselinkVanZijst. Als trainer politieke vaardigheden werk ik samen met het Periklesinstituut.

Netwerken en lidmaatschappen

Als omgevingsadviseur en stakeholdermanager ben ik aangesloten bij het Platform Omgevingsmanagement, de Nederlandse vakorganisatie voor omgevingsprofessionals. Daarnaast ben ik lid van de Beroepsvereniging voor Public Affairs BVPA. Al enige tijd ben ik betrokken bij de Vonken van 2028, een vereniging van professionals met als doel het stimuleren om de Olympische Spelen naar Nederland te halen.